Algemeen

Openbare dorpsbijeenkomst op 24 september

. thema's: Algemeen, Dorpshuis/MFA

Er komt een nieuw Centrum voor Badhoevedorp. Tot  30 september kunnen inwoners reageren op het Concept Stedelijk Bouwkundig Ontwerp nieuwe Centrum. Dit ontwerp roept nog veel vraagtekens op. Riet Verbeek komt vertellen wat men mist bij het plein in het ontwerp en wat voor plein bewoners wél willen. Ook andere bewoners(groepen) komen aan het woord.

Op deze avond staan we ook stil bij het vertrek van de voorzitter Anne Marie Kamevaar. Op 5 september jl. heeft zij met onmiddellijke ingang het voorzitterschap neergelegd en het bestuur verlaten

 

 Anne Marie gaat deel uitmaken van het team van een lokale politieke partij en vindt dit onverenigbaar met het voorzitterschap van de VDB.

Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de samenstelling van het bestuur. De overige 3 leden van het bestuur zoeken zo snel mogelijk contact met bewoners die juist nu actief willen worden voor de VDB en belangstelling hebben voor bestuurswerk. Voor informatie: Margriet Rietmeijer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.