Algemeen

Even voorstellen: het nieuwe bestuur

. thema: Algemeen

 

In de afgelopen weken is een volledig nieuw bestuur aangetreden van de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp. Met grote dank aan Margriet Rietmeijer en Albert Roos, die de afgelopen jaren zich zeer hebben ingespannen om de vele veranderingen die ons dorp momenteel ondergaat in de goede richting proberen te duwen, nemen wij afscheid van het oude bestuur.

 

Het nieuwe bestuur telt maar liefst zeven personen, een indicatie van de gevoelde noodzaak om aan te pakken en de bewoners en gebruikers van Badhoevedorp daadwerkelijk invloed te laten uitoefenen op de toekomst van het dorp. Het bestuur ziet participeren, meepraten en mede richting geven, als een hoofdtaak. Juist nu het dorp een complete gedaantewisseling ondergaat met een nieuw centrum, nieuwe wijken, komst van bedrijven en toenemend verkeer is het van groot belang dat Badhoevedorp een fijne plek blijft om te wonen en dat kan alleen als de belangen van iedereen meegewogen worden.

 

Om het bestuur aan u voor te stellen, v.l.n.r.

Menno van Rees Vellinga, vice-penningmeester, is organisatieadviseur en coach

Huib van Kollenburg, vice-voorzitter, gepensioneerd bedrijfsleider en accountmanager

Radboud Lubbers, penningmeester, werkt als zelfstandig adviseur operationeel risicomanagment

Martin Walraven, voorzitter, werkt als adviseur leren en ontwikkelen bij de Rijksoverheid

Bart Baltus, secretaris, ex-trainer meidenvoetbal en ervaren business analist en procesverbeteraar

Thessa Gerretsen, bestuurslid, HR manager

Bernard Neuhaus, Communicatie en PR, gepensioneerd filmregisseur en -producent

 

Wij komen graag in contact met iedereen die zich betrokken voelt bij Badhoevedorp of die met ons in gesprek wil komen. Mail daarvoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.