Dorpshuis

Openbare Dorpsraadbijeenkomst 19 februari 20.00 uur: Wat kun je doen met groen en met HalloBadhoevedorp

. thema's: Algemeen, Dorpshuis/MFA

De maandelijkse openbare dorpsbijeenkomst heeft ditmaal twee thema’s: groen en HalloBadhoevedorp. Iedereen is welkom.

Vorige maand gingen bewoners aan het werk om knelpunten in het verkeer en vervoer te inventariseren. Een korte terugblik laat zien wat dit heeft opgeleverd.

Daarna volgt een presentatie over groen: wat komt nu werkelijk terug in en om het dorp? Bewoners kunnen daarna ideeën uitwisselen over locaties waar het groen versterkt kan worden met bomen. Of waar hiervan beter gebruik van kan worden gemaakt, bijvoorbeeld met een buurttuin. De leerlingen van het Kaj Munk College zijn hiermee al voortvarend aan de slag gegaan. Op het digitale dorpsplein HalloBadhoevedorp worden steeds meer berichten geplaatst en laat ook een vollere activiteitenkalender zien.

Deze avond biedt tevens de workshop HalloBadhoevedorp voor iedereen die het netwerk in het dorp wil uitbreiden en mensen aan elkaar verbinden.  

 Workshop HalloBadhoevedorp

 Lijkt het jou leuk om je netwerk in het dorp uit breiden en mensen aan elkaar te verbinden, op de hoogte te zijn van wat er speelt in het dorp en daar af en toe wat over te posten én op eigen wijze je steentje bij te dragen aan HalloBadhoevedorp?

Op maandag 19 februari vanaf 20.00 uur kun je deelnemen aan een workshop in het dorpshuis waar je alle ins en outs leert over Hallo Badhoevedorp.nl

Ben jij de ambassadeur die ons kan helpen HalloBadhoevedorp verder te laten groeien?
*Ben jij geïnteresseerd in wat er speelt in Badhoevedorp

*Vind jij dat Badhoevedorp een nieuw online platform nodig heeft met nieuws en activiteiten, wensen, vraag en aanbod, lopende projecten en waar bewoners kunnen reageren op elkaar
*Vind je het leuk om buren en vrienden te vertellen over HalloBadhoevedorp?
*Vind je het leuk om te netwerken en anderen te betrekken bij dit platform?
*Vind je het leuk om af en toe evenementen in het dorp te bezoeken en daar iets over te schrijven?

Dan ben je een van de ambassadeurs die wij zoeken! Leeftijd en opleiding zijn niet belangrijk, enthousiasme en interesse voor het Badhoevedorpse leven wel.

Meld je aan en we komen op 19 februari samen om kennis te maken en dan krijg je bovendien een avond een ambassadeurs-training.

Stuur een mail voor info en aanmelding naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.