Dorpshuis

Gezocht - bestuursleden voor nieuw bestuur Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp

. thema's: Algemeen, Dorpshuis/MFA

De commissie "Selectie Nieuw Bestuur" Dorpsraad Badhoevedorp is op zoek naar een geheel nieuw bestuur voor de Dorpsraad Badhoevedorp. Het oude bestuur treedt in zijn geheel af. Hierdoor kan het nieuwe bestuur in belangrijke mate zelf invulling geven aan de nieuwe strategie in overeenstemming met de leden.

De Vereniging zet zich al 90 jaar in voor de belangen van de bewoners van Badhoevedorp. Daarnaast zijn we voornemens om leuke dingen te organiseren voor de leden om de vereniging een extra dimensie te geven. Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen om samen wat voor Badhoevedorp te betekenen? Meld je dan aan voor het nieuwe bestuur!

Wij kijken er naar uit om vrijblijvend kennis met je te maken en één en ander nader toe te lichten. Er gebeurt een hoop in Badhoevedorp. Alle functies die nodig zijn voor een bestuur staan open.

Aanstaande dinsdag 24 mei is de ALV waar het nieuwe bestuur gekozen kan worden. Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een PB naar actief lid Bart Baltus of een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.