• slide09 green

ACTUELE THEMA'S

Aankondiging besluit bestuur Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp

. thema's: Algemeen, Vereniging Dorpsraad

Op 24 mei a.s. zal het bestuur van de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp (VDB) aftreden.

Het bestuur bestaat sinds de afgelopen anderhalf jaar uit twee leden, Margriet Rietmeijer en Albert Roos. Een tweehoofdig bestuur is te klein, maar uitbreiding van het bestuur is niet gelukt.

Hopelijk is dat op 24 mei, tijdens de Algemene Leden Vergadering, wel mogelijk. De huidige bestuursleden willen na 24 mei hun taken graag overdragen aan nieuwe bestuursleden. Voor een vereniging als de onze is minimaal een driekoppig bestuur vereist; vijf bestuursleden zou wenselijk zijn. Als dat niet lukt is het bestuur bereid als demissionair bestuur de lopende zaken netjes af te handelen, uiterlijk tot 1 oktober 2022 – het 90 jarig bestaan van de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp.

Beide bestuurders realiseren zich dat met hun gelijktijdig aftreden een urgente situatie ontstaat maar zien geen mogelijkheid meer hun termijn alsnog af te maken.

Dat heeft verschillende redenen:

Algemene Ledenvergadering 30 september 2020

. thema's: Algemeen, Dorpshuis/MFA, Vereniging Dorpsraad

De Algemene Leden Vergadering was door de COVID-19 maatregelen eind maart geannuleerd.

Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp organiseert nu de Algemene Leden Vergadering op:

woensdag 30 september om 20.00 uur in het Dorpshuis (alleen voor leden).

Uiteraard wordt dit alleen gehouden als de omstandigheden dit toelaten

De leden ontvangen per e mail of per post de agendapunten van deze avond.

Het jaarverslag 2019 en werkplan 2020 - 2021 VDB  en de agenda voor de ALV zijn nu ter inzage te lezen via onderstaande link

Jaarverslag 2019 en Werkplan 2020 - 2021  Agenda Algemene Leden Vergadering 30 september 2020